Blog

Kenapa syarikat courier & syarikat pengangkutan perlu memasang GPS Tracker
Blog

Kenapa syarikat courier & syarikat pengangkutan perlu memasang GPS Tracker

Perkhidmatan kurier dan penghantaran bungkusan semakin berkembang ditambah lagi di musim Covid19. Teknologi penjejakan GPS adalah alat wajib terutamanya syarikat penghantaran. Memasang alat penjejak GPS Tracker untuk kenderaan menawarkan banyak faedah kepada syarikat,

Penghantaran barang yang berjaya kepada pelanggan mempengaruhi reputasi syarikat, sebab itulah keselamatan penting bagi syarikat logistik. GPS untuk penjejakan kurier dapat membantu pengurus memantau tingkah laku pemandu mereka dan aktiviti setiap kenderaan. Sekiranya berlaku kecurian kenderaan, GPS Tracker akan membantu syarikat mencari lokasi kenderaan semasa dan mengambilnya dengan segera.

Salah satu perbelanjaan utama syarikat logistik adalah penggunaan bahan bakar, dan kenaikan harga bahan bakar tidak membantu. Tetapi syarikat penghantaran masih dapat mengurangkan kos bahan bakar dengan menggunakan aplikasi GPS Tracker. Sistem ini akan memberikan data mengenai penggunaan bahan bakar kenderaan dan jarak tempuhnya. Dari data tersebut, pengurus dapat memeriksa kenderaan mana yang membuang bahan bakar dan mengambil tindakan.

Pembekal perkhidmatan penjejakan GIMANO GPS Tracker memastikan bahawa penyedia perkhidmatan kurier dan penghantaran bungkusan dapat melakukan tugas mereka dengan cekap. Ini adalah antara kelebihan peranti penjejakan GIMANO GPS Tracker kepada syarikat penghantaran. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda dapat memanfaatkan dan mengembangkan perniagaan anda dengan menggunakan alat penjejak GPS kami, sila hubungi:

Ilhami 010-860 1981
Akman 010-900 3703
Ahmad 018-3166 288

Leave your thought here